Led SMD tehnologija

Svetleće Reklame

Svetleće reklame kao vid marketinga

od Alu profila i konstrukcije od čelika ili legura aluminijuma.

Za osvetljenje svetlećih reklama se najčešće upotrebljavaju fluo cevi (neonsko svetlo), kako zbog ekonomičnosti i veličine, tako i zbog dugotrajnosti i smanjenog obima održavanja, odnosno zamene.

Svetlece reklame koje se postavljaju ispred fluo cevi i koji u suštini i nose marketinšku poruku mogu biti od pleksiglasa, PVC materijala i sl. Grafika, tj. marketinška poruka na led svetlecoj reklami se najčešće radi u digitalnoj štampi na foliji koja se iseca i lepi preko cele ili dela površine displeja.

Na kraju izrade svetleće reklame, kao rezultat se dobija veoma dobar način reklamiranja, veoma primetan, elegantan i svakako veoma koristan. Postavljanje svetleće reklame na prometnim mestima može imati dobar efekat na potencijalne kupce, posebno u večernjim časovima ili noću kada svetleće reklame i dolaze do izražaja.

Svetleće reklame se mogu izrađivati u raznim veličinama, oblicima i sa mnogobrojnim efektima uz dodavanje određenih elemenata u skladu sa namenom i mestom postavljanja svetleće reklame.

LED SVETLEĆE REKLAME

Za razliku od svetlećih reklama sa fluo cevima, LED svetleće reklame imaju kao element osvetljenja umesto fluo cevi LED diode. LED diode se sve češće koriste kao zamena za konvencionalne sijalice i fluo cevi u osvetljenju prostorija, u javnoj rasveti i sl.

LED diode imaju jače svetlo, mali su potrošači, a životni vek im je veoma dug. Koštaju u startu više od drugih svetlećih reklama, ali na duži vremenski period su veoma isplative. Posebna karakteristika LED dioda je programabilnost. Ugradnjom LED dioda kao elementa osvetljenja svetleće rekame može se dobiti i na raznovrsnosti svetlosnih efekata cele reklame.

Uključivanje i isključivanje, postepeno gašenje ili pojačavanje svetlosti, ispisivanje tekstualnih ili grafičkih simbola iza samog displeja svetleće reklame, samo su neki od efekata koje je LED diodama moguće postići.

Postanite uočljivi i prepoznatljivi - uz najkvlitetnije LED reklame.

Čime se još bavimo

Naše Usluge

Treba Vam više informacija?

Vama na usluzi