Pokretni tekst - Animacije - RGB

LED Display Reklame

Pretvotite Vaš izlog u najbolju reklamu

Brendiranje izloga folijom

Prodajemo led svetleće reklame u raznim dimenzijama i bojama (bele, crvene, plave, zelene i ful rgb LED svetleće reklame), zbog velikog svetlosnog efekta, privući ćete pažnju svojih mušterija. Uz reklamu dobijate CD i USB, koji će Vam olakšati upotrebu iste, jer preko njih možete ubaciti tekst koji Vi želite. Reklame mogu pokazivati vreme, temperaturu, razne efekte izbacivanja slova i okvira, kao i formata slova. Za sve ostale informacije pozovite 060/575-8862 ili dođite lično. REKLAME RADIMO PO VAŠIM DIMENZIJAMA, IMAMO U PONUDI I GOTOVE REKLAME! ! !

LED DISPLAY – IZRADA, PRODAJA, NAJAM ! Najpovoljnija smo radnja u Srbiji koja samostalno sastavlja, programira, prodaje, iznajmljuje i montira te održava led displaye svih tipova, obične i rgb u crvenoj, plavoj, zelenoj, beloj i žutoj boji. Samim tim kod nas možete naručiti bilo koju veličinu, tip i oblik displaya (displeja), bilo koju boju, s bilo kojom zaštitom, te za bilo koju namenu. Isti ćemo za Vas izraditi u najkracem roku! Osim vanstandardnih izrađujemo i led displaye za menjačnice, pekare, butike klasične za jednobojne i vise bojne sa prikazom temperature, datuma, sata i sl, izlog led displaye tvz “trčeća slova”, signalne i prometne displaye. Imamo stalne akcijske cene LED DISPLAYa P10 u crvenoj i beloj boji!

Svetleće led reklame (Led display) svih dimenzija. . . U ponudi imamo nekoliko gotovih reklama koje se najčešće naručuju (za menjačnice) a većinu radimo na osnovu zahteva kupca. Led svetleće reklame su dobar način da istaknete Vašu radnju, menjačnicu ili lokal bilo koje vrste, jer su svetleće reklame upadljive zbog raznih efekata koji mogu da se programiraju. Reklame mogu da se prave u više različitih boja (crvena, zelena, plava, bela i rgb varijanta)
Reklame se ne kupuju gotove iz Kine i nisu unapred predviđenih veličina tako da možete da odaberete reklamu kakva Vama odgovara.
Mogu da se kombinuju i više različitih boja panela na jednoj reklami. . .

Uz program koji dobijate prilikom kupovine jednostavno i brzo možete u svakom trenutku da promenite sadržaj ispisan na reklami kao i da napravite novi po želji. Program je prilično jednostavan za korišćenje a nudi veliki izbor efekata, okvira, animacija i modula tako da može da se prilagodi svakoj nameni.

Garancija se daje za svaki našu reklamu. Naše reklame se prave iz komponenti koje mogu da se zamene tako da ukoliko dođe do kvara u garantnom roku ne morate da čekate dva meseca da novi deo ili cela nova reklama stigne iz Kine ili odakle god već, u roku od par dana možemo da zamenimo pokvareni deo i vratimo reklamu u rad.. .

Nakon kupovine pravimo šablon za Vaše potrebe koji ćete kasnije lako menjati. . .
Na raspolaganju smo Vam za sve informacije, kao i za pomoć prilikom korišćenja. . .

LED DISPLEJI

Digitalni led displeji su posebna vrsta svetlećih reklama koja uglavnom služi za ispisivanje određenih poruka ili informacija u tekstualnom ili brojevnom formatu. Programiranjem LED dioda u LED displeju može se ispisati vreme, datum ili neka druga informacija. Mogućnost kontinuirane promene informacija na LED didplejima dodatno olakšava prikaz dužih poruka koje ne mogu odjednom stati na površinu displeja.

Od digitalnog led  displeja možemo razlikovati:

  • Led displeje za prikaz datuma
  • Led displeje za prikaz temperature
  • Led displeje za prikaz vremena
  • Led displej za prikaz cena i akcijskih ponuda
  • Led digitalni  displej za prikaz kursa valuta
  • Led digitalni  displej za prikaz obaveštenja

Čime se još bavimo

Naše Usluge

Treba Vam više informacija?

Vama na usluzi

Show Buttons
Hide Buttons