LED APOTEKARSKI KRST – SVETLEĆI KRST ZA APOTEKE – LED APOTEKARSKI KRSTOVI – APOTEKARSKI KRST OD LED DIODA – APOTEKARSKI KRST SA LED DIODAMA-LED APOTEKARSKI KRSTOVI

LED diodni apotekarski krstovi se dele prema veličini, boji i načinu prikaza. Rade se u dimenzijama 62*62cm i 1*1m. Diode mogu biti u zelenoj (standardni model), crvenoj, beloj, žutoj ili plavoj boji. Takođe, izrađujemo i RGB apotekarke krstove, kod kojih postoji mogućnost podešavanja boje putem programa (7 boja).  RGB apotekarski krstovi se izrađuju od panela P10 (gustina dioda 10mm) u dimenziji 1*1m ili p6 (gustina dioda 6mm) u dimenziji 62*62cm.

led apotekarski krst
apotekarski krst sa pokretnim tekstom

Krst može biti jednostrano i dvostrano vidljiv.  Apotekarski krst može da prikazuje tekst, razne animacije, tačno vreme, datum, kao i temperaturu, a u vidu raznih efekata i po željenoj brzini. Krst je sklopljen u aluminijumsko kućište sa zaštitnim leksanom. LED diodni apotekarski krst ima velike mogućnosti za prikaz animacija i teksta, veoma su efektni, upadljivi i privlače pažnju. Sadržaj možete menjati po potrebi putem usb porta ili direktno sa računara preko mrežnog kabla. Apotekarske krstove radimo po porudžbini. Boja led dioda po zahtevu kupca. Krst se priključuje na mrežni napon 220V. Prednost led rasvete je mala potrošnja električne energije.

Apotekarski krst sa štampom i led osvetljenjem

Proizvodimo i povoljniju varijantu apotekarskih krstova, kod kojih se štampa radi na kliritu, stavlja se unutrašnje led ostvetljenje, a sve to se uklapa u aluminijumski profil. Površina se, uglavnom, radi u zelenoj boji, sa belim slovima APOTEKA.

Takođe, možemo da Vam ponudimo bilo koji tip svetleće reklame(klasične, led displeje), kao i brendiranje lokala i 3D slova od stiropora.

Show Buttons
Hide Buttons