Rolo baneri - pop up baneri

Roll Up Baneri

Rolo baneri - pop up baneri - izrada - iskustva - cena

Prenosivi reklamni panoi

Rolo baneri ili roll-up baneri su prenosivi reklamni panoi sa aluminijumskom konstrukcijom tj. mehanizmom za samouvlačenje / izvlačenje. Koristi se za reklamiranje na sajmovima, promocijama, konferencijama, seminarima, izložbama, prezentacijama, kongresima, predavanjima, za unutrašnje (enterijerske) potrebe. Često se koriste i u većim marketima kako bi se skrenula pažnja na novi proizvod ili određenu akciju. Roll up baneri se vrlo lako sklapaju i prenose, uz pomoć jednostavnog mehanizma, sastavnih delova I futrole – torbe za transport. Baner se može vrlo lako rebrendirati, promenom dizajna, odnosno odšampanog platna na baneru, dok se konstrukcija – mehanizam može koristiti neograničeno. Dakle, jednom kupljeni roll up baner možete koristiti više puta, ali sa promenjenom štampom. Koriste se za unutrašnje I spoljašnje promocije.

Grafičko rešenje (reklamna poruka) koje želite da odštampamo na Vašem roll up baneru možemo dizajnirati prema Vašem zahtevu, a takođe ukoliko imate pripremu za štampu u odgovarajućem formatu možete nam posalti putem e-mail-a ili nas kontaktirati radi dogovora oko saradnje. Grafički dizajn bi trebalo da sadrži sve neophodne informacije namenjene Vašoj ciljnoj grupi. Mi možemo da uradimo predlog grafičkog rešenja roll up banera, i nakon eventualnih izmena i Vašeg odobrenja, puštamo u štampu reklamni pano. Štampa se radi na ceradnom platnu ili polipropilenu, u punom koloru i izuzetno visokom kvalitetu.

Dimenzije rolo banera

Standardne dimenzije u kojima se roll up baneri prave su 85*200cm, 100*200cm i 120*200cm. Ukupna težina rolo baner konstrukcije sa štampom zavisi od veličine rolo banera i tipa konstrukcije. Ekonomi rolo baner je lakši i namenjen isključivo za spoljašnju upotrebu, dok je lux rolo baner masivnije konstrukcije i namenjen je i za unutrašnju i spoljašnju upotrebu i težine je 4-10kg.

Naš savet je da roll up banere čuvate na suvom mestu id a ih uvek držite uspravno i spakovane, kako ne bi došlo do oštećenja. Za čišćenje koristite vodu, baner ne izlažite sunčevoj svetlosti ili drugom izvoru toplote.

Roll up baner možete koristiti više puta - sa promenjenom štampom

Čime se još bavimo

Naše Usluge

Treba Vam više informacija?

Vama na usluzi