Rolo baneri - pop up baneri

Roll Up Baneri

Rolo baneri - pop up baneri - izrada - iskustva - cena

Prenosivi reklamni panoi

Rolo baneri ili roll-up baneri su prenosivi reklamni panoi sa aluminijumskom konstrukcijom tj. mehanizmom za samouvlačenje / izvlačenje. Koristi se za reklamiranje na sajmovima, promocijama, konferencijama, seminarima, izložbama, prezentacijama, kongresima, predavanjima, za unutrašnje (enterijerske) potrebe. Često se koriste i u većim marketima kako bi se skrenula pažnja na novi proizvod ili određenu akciju. Roll up baneri se vrlo lako sklapaju i prenose, uz pomoć jednostavnog mehanizma, sastavnih delova I futrole – torbe za transport. Baner se može vrlo lako rebrendirati, promenom dizajna, odnosno odšampanog platna na baneru, dok se konstrukcija – mehanizam može koristiti neograničeno. Dakle, jednom kupljeni roll up baner možete koristiti više puta, ali sa promenjenom štampom. Koriste se za unutrašnje I spoljašnje promocije.

Grafičko rešenje (reklamna poruka) koje želite da odštampamo na Vašem roll up baneru možemo dizajnirati prema Vašem zahtevu, a takođe ukoliko imate pripremu za štampu u odgovarajućem formatu možete nam posalti putem e-mail-a ili nas kontaktirati radi dogovora oko saradnje. Grafički dizajn bi trebalo da sadrži sve neophodne informacije namenjene Vašoj ciljnoj grupi. Mi možemo da uradimo predlog grafičkog rešenja roll up banera, i nakon eventualnih izmena i Vašeg odobrenja, puštamo u štampu reklamni pano. Štampa se radi na ceradnom platnu ili polipropilenu, u punom koloru i izuzetno visokom kvalitetu.

Dimenzije rolo banera

Standardne dimenzije u kojima se roll up baneri prave su 85*200cm, 100*200cm i 120*200cm. Ukupna težina rolo baner konstrukcije sa štampom zavisi od veličine rolo banera i tipa konstrukcije. Ekonomi rolo baner je lakši i namenjen isključivo za spoljašnju upotrebu, dok je lux rolo baner masivnije konstrukcije i namenjen je i za unutrašnju i spoljašnju upotrebu i težine je 4-10kg.

Naš savet je da roll up banere čuvate na suvom mestu id a ih uvek držite uspravno i spakovane, kako ne bi došlo do oštećenja. Za čišćenje koristite vodu, baner ne izlažite sunčevoj svetlosti ili drugom izvoru toplote.

Čime se još bavimo

Naše Usluge

Treba Vam više informacija?

Vama na usluzi

Show Buttons
Hide Buttons