Visoka definicija štampe i stručno apliciranje folije.

Brendiranje vozila - autografika

BRENDIRANJE VOZILA

SA DIZAJNOM PO VAŠEM IZBORU!!!

Brendiranje vozila kao oblik reklamiranja firme može biti veoma dobar marketinški potez.

Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja. Brendirana vozila su pokretna reklama koja je svuda prisutna. Za razliku od skupih medija, brendirano vozilo radi za Vas non-stop… 24h dnevno… 7 dana u nedelji… 365 dana u godini.

Bilo da Vaše vozilo cirkuliše po gradu, ili je parkirano, non-stop promoviše ponudu za usluge i proizvode iz Vašeg asortimana.

Dakle, reklamni efekat se postiže u istoj meri u toku vožnje, na parkingu…

Idejno rešenje, štampa i kvalitetna aplikacija biće naš prioritet, tako da brendiranjem vozila možete znatno unaprediti imidž Vaše kompanije.

Štampa na vozilu prilagođena je uticajima spoljašnje sredine, otporna je na UV zrake. Zaštitnom laminacijom smanjuje se mogućnost od mehaničkih oštećenja (grebanja) što zajedno doprinosi dugoročnosti reklame i očuvanje originalne farbe Vašeg vozila.

Štampa na najsavremenijim mašinama u punom koloru visoke rezolucije.

Koristimo isključivo foliju renomiranih proizvođača, gde kupac dobija visok kvalitet štampe i lepljenje auto folije na vozilo.

Brendiranje automobila, kombija, kamiona, autobusa i svih metalnih, plastičnih i staklenih površina vozila vrši se postavljanjem samolepljive PVC folije bez prepravki ili oštećenja vozila. (Automobila, kombija, kamiona, autobusa)

Za zakrivljene površine koristi se visokokvalitetna „ARLON’’  Made in USA folija,(ko se razume, zna o kakvoj je foliji i brendu reč) a kod staklenih površina postavlja se „One Way vision’’ folija koja omogućava da sa unutrašnje strane vozila stakla ostanu prozirna.

Moguce je štampati i nalepnice (stikere), a katovanjem folije možemo u boji isec i logo Vaše firme.

Digitalna stampa na najsavremenijim tkz. Autofolijama u punom koloru visoke rezolucije (digitalna stampa).

Koristimo iskljucivo folije brendiranih proizvodjaca posebno namenjenim za brendiranje vozila. Gde kupac dobija visok kvalitet stampe  i lepljenje auto folije na svoj auto.

Brendiranje svih vrsta vozila, kombija, kamiona, autobusa, motocikala ( izloga… Brendiranje izloga )  Kao i brendiranje svih metalnih , plasticnih i staklenih povrsina.

Brendiranje auta, autobusa, kamiona… je savresen nacin da imate pokretnu reklamu i zastitu svog vozila od grebanja i kamencica ( Ako je vozilo kompletno prelepljeno auto folijom)

Za brendiranje koristimo poseban program iskljucivo namenjen za auto grafiku gde u 3d mozete pogledati kako ce vozili izgledati kada se izbrendira…

Auto grafika moze biti parcijalna ili kompletna, parcijalna auto grafika se odnosi na stampu pojedinacnih delova (vrata, krila, branika, i itd).

Kompletno brendiranje vozila kao sto sama rec kaze odnosi se na kompletno presvlacenje vozila auto folijom.

Brendiranje vozila se vrsi iskljucivo folijom namenjenoj  sve vremenske uslove (kisa, sneg, sunce)

Čime se još bavimo

Naše Usluge

Treba Vam više informacija?

Vama na usluzi

Show Buttons
Hide Buttons