Kada ideje postanu stvarnost

Galerija

Prodaja i servis svih tipova svetlecih reklama

Led Display - Svetleće reklame - Brendiranje

Brendiranje vozilaautografika

Visoka definicija štampe i stručno apliciranje folije.

Brendiranje vozila kao oblik reklamiranja firme može biti veoma dobar marketinški potez. Brendiranje vozila je najisplativiji vid reklamiranja. Brendirana vozila su pokretna reklama koja je svuda prisutna. Za razliku od skupih medija, brendirano vozilo radi za Vas non-stop… 24h dnevno…7 dana u nedelji…365 dana u godini. Bilo da Vaše vozilo cirkuliše po gradu, ili je parkirano, non-stop promoviše ponudu za usluge i proizvode iz Vašeg asortimana. Dakle, reklamni efekat se postiže u istoj meri u toku vožnje, na parkingu…  Idejno rešenje, štampa i kvalitetna aplikacija biće naš prioritet, tako da brendiranjem vozila možete znatno unaprediti imidž Vaše kompanije. Štampa na vozilu prilagođena je uticajima spoljašnje sredine, otporna je na UV zrake. Zaštitnom laminacijom smanjuje se mogućnost od mehaničkih oštećenja (grebanja) što zajedno doprinosi dugoročnosti reklame i očuvanje originalne farbe Vašeg vozila.

Totemi su jedan od vidova reklamnih svetlecih reklama koji mogu značajno doprineti uočavanju poslovnih objekata (benzinskih pumpi, mega marketa, industrijskih objekata itd.).
Izrađuju se kao svetleći totem mogu pokazivati cene, tacno vreme i temperaturu…. U samoj izradi se koriste različite vrste materijala (pleksiglas, alubond, 3d aplikacije led display sa pokretnim tekstom…)

Čime se još bavimo

Naše Usluge

Treba Vam više informacija?

Vama na usluzi

Show Buttons
Hide Buttons