3D Reklame i

Slova od Stiropora

Kvalitet nikada ne izlazi iz mode

3D reklame od stiropora - stirodura

Reklame tj. 3d slova, natpisi,  znakovi i logotipi od stiropora se koriste za uređenje enterijera na venčanjima, rođendanima. Slova od stiropora se koriste i za brendiranje prodajnog odnosno poslovnog prostora.

3d slova od stiropora imaju široku primenu: reklamni natpisi, logotipi, grbovi, natpisi za sajmove, promocije, ukrasna slova za dečije sobe, imena za venčanja, rođendane, 3d zvezdice ili srca od stiropora za dekoraciju, 3d tablice sa natpisima od stiropora, natpisi za koncerte, sportska i kulturna događanja, u školama za razne priredbe, ukrašavanje izloga, kućni brojevi koji dodatno ukrašavaju fasadu kuća tj zgrada…

3D slova za venčanja i rođendane

3D slova izrađujemo za sve Vaše svečanosti, venčanja, proslave, rođendane, prema Vašoj želji… Slova od stiropora (stirodura) za dekoraciju na venčanjima mogu biti bela ili u boji, sa šljokicama ili detaljima po Vašem izboru. Neki od najčešćih zahteva su natpisi ,, DOBRO DOŠLI DRAGI GOSTI” reči ,,LOVE” ,,LJUBAV” ,,MR&MRS” ,,I DO” ,,JUST MARRIED” ,,SHE SAID YES” imena ili inicijali mladenaca npr. ,,A♥M” ili ,,E&I”. Takođe, možete sami odabrati slova, natpise ili oblike (velika srca za fotografisanje) od stiropora za Vaše venčanje, devojačko ili momačko veče. Slova od stiropora mogu biti deo dekoracije mladenačkog stola, možete ih postaviti ispred svadbenog stola, na samom stolu ili iza njega, detalj uz mladenačku tortu, deo kutka za fotografisanje, možete ih postaviti ispred ulaza u salu ili u baštu restorana. Slova od stiropora mogu služiti kao originalan rekvizit za fotografisanje pre venčanja, na nekoj drugoj lokaciji. 3d slova od stiropora možete, nakon venčanja, sačuvati kao uspomenu i upotrebiti kao dekoraciju u Vašem zajedničkom kutku.

Bilo da je reč o dekoraciji dečje sobe ili svadbe, slova od stiropora su uvek dobar izbor.

Brendiranje lokala – 3D reklame od stiropora (stirodura)

Stiropor je  veoma zahtevan materijal, sa kojim se uz malo kreativnosti može potpuno preurediti dom ili poslovni prostor.

Izrada svih vrsta 3D reklama, natpisa i logo-a za Vaš poslovni prostor. 3d slova od stiropora (stirodura) možete upotrebiti za brendiranje lokala. tj za potrebe oglašavanja. Slova mogu biti različitog oblika, fontova, od stiropora ili stirodura, debljine, veličine i boje, a mogu biti osvetljena frontalno ili pozadinski led diodama. Reklame od stiropora se koriste i pri uređenju enterijera za održavanje raznih sajmova, promocija, prezentacija… 3D slova učiniće Vaš poslovni prostor jedinstvenim.

Prednosti stiropora u odnosu na druge materijale

Svaku Vašu zamisao u mogućnosti smo da sprovedemo u delo, po vrlo povoljnim cenama. Prednost 3d slova od stiropora (stirodura) je povoljnija cena u odnosu na slova od klirita, alubonda… to što su slova lagana, tako da se mogu lako montirati i demontirati. Sva slova, natpise i logo-e možemo dodatno naglasiti upotrebom led osvetljenja.

Natpisi i slova od stiropora su dobro vidljiva čak i iz daljine i lako se mogu transportovati i montirati na željena mesta. Ovako izrađena dekorativna slova brzo i lako možete obojiti sa farbama na vodenoj bazi i tako uneti boje u svakodnevno sivilo Vašeg prostora. Kombinovanje slova može postati i igra slagalice, pa će slaganje imena, natpisa ili rečenica biti zabavna ne samo deci nego i odraslima.

Za jednokratnu, privremenu i kratkoročnu upotrebu poput slova za venčanja, rođendane, sajmove i promocije bira se stiropor koji je jeftiniji dok za spoljašnju i dugoročnu upotrebu Vaš natpis bi trebalo da bude od stirodura zbog njegove dodatne čvrstine, otporan je na atmosferske uticaje. Sa stirodurom se mogu izrađivati manja slova, sa većim brojem detalja u odnosu na stiropor. Stirodur je teži, tvrđi, otporniji na pritisak, a može biti debljine 1, 2, 3, 5 ili 10cm, dok je stiropor lakši, mekši I debljine 2,3,.5 ili 10cm.

Slova od stiropora cena

Relativno niska nabavna cena osnovnih sirovina omogućava držanje niskih troškova, čak i kod većih ulaganja. Cena slova od stiropora (stirodura) zavisi od više faktora i formira se na osnovu Vašeg specifičnog zahteva.

Stiropor i stirodur predstavljaju najjeftinije materijale za izradu trodimenzionalnih slova, brojeva i znakova. Cena izrade Vašeg znaka zavisi od odabira materijala – stiropora ili stirodura, njihove debljine, kompletnih dimenzija (širina, visina) znaka, boja koje se koriste za farbanje, sklapanja segmenata. Ukoliko želite Vaš trodimenzionalni natpis od stiropora može biti i u izvornoj beloj boji bez dodatnog farbanja što dodatno smanjuje cenu. Odabir boje slova iz osnovne palete boja je na Vama.

Svakako je neophodno da nam pošaljete Vaš logo u vektorskom formatu. Izradu slova radimo po narudžbini, za izradu potrebno je da odaberete font, dimeziju, boju… slova sečemo isključivo prema Vašim zahtevima…

Izrada 3D slova – reklama od stiropora – sečenje stiropora po meri

Slova od stiropora tj stirodura su pogodna za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Trodimenzionalna slova od stiropora tj stirodura mogu biti različite debljine, bez osvetljenja ili slova za svetleće reklame. 3d slova od stitorpora (stirodura) se dobijaju na osnovu crteža u vektorskom obliku, na cnc mašini.

Izrada 3d slova od stiropora ili stirodura obavlja se sečenjem usijanom žicom na CNC mašini koja prati zadate vektorske linije. Nakon isecanja stiropora ili stirodura spajaju se dobijeni segmenti i formiraju različiti trodimenzionalni oblici i natpisi. Spojevi se gletuju i potom obrađuju kako bi se dobili oblici kompaktnog izgleda. Sledeći korak u izradi je farbanje koje obavljamo akrilnim fasadnim bojama otpornim na atmosferske uticaje. Široka paleta boja u mat ili sjajnoj varijanti sa opcijom dodatnog lakiranja ispuniće sve Vaše zahteve.

3d slova od stiropora (stirodura) mogu biti u sirovom stanju ili izgletovana (stiropor tj. stirodur se ravna kako bi slova bila glatka, u šta spade priprema za sečenje, sečenje, ravnanje natpisa, gletovanje prednje strane slova, farbanje u bojama po izboru-jedna, 2 ili više boja i lakiranje, a slova mogu biti presvučena različitim dekorativnim elementima). U ponudi je širok spektar boja. Mogu se bojiti akrilnim, disperzijskim i bojama na vodenoj bazi.

Slova od stiropora se mogu izraditi i u više slojeva različitih boja što će dodatno ulepšati Vaš natpis ili logotip.

Ukoliko želite samostalno da kreirate unikatna slova od stiropora za Vaš životni ili radni prostor možemo Vam izraditi i isporučiti natpis bez završnog farbanja. Svoju kreativnost možete izraziti farbanjem svakog pojedinačnog slova, lepljenjem šljokica, dugmića, aluminijumske folije i ostalim ukrasima, a granica je samo Vaša mašta.

Montaža slova od stiropora (stirodura)

Zahvaljujući neuobičajeno laganim materijalima omogućava se montaža na bilo koju površinu.

3D slova od stiropora ili stirodura se mogu montirati na sve spoljašnje i unutrašnje površine: zidove, izloge, plafone, metal, keramiku, drvo, staklo, plastiku. Montaža se obavlja uz pomoć šablona za pozicioniranje izrađenog od stiropora ili odštampanog na papiru čime se pojedinačni segmenti precizno uklapaju u kompletan natpis. Za lepljenje segmenata na različite tipove površina koristi se obostrano lepljiva traka ili akrilni silikon. Trebalo bi izbegavati materijale koji abrazivno deluju kako bi se sprečilo oštećenje slova od stiropora ili stirodura. Osim montaže lepljenjem slova od stiropora se mogu izraditi sa ravnim podnožjem koje omogućava samostojeće postavljanje na binama, podovima, stolovima, itd.

Natpisi za cvećare

Izrađujemo sve vrste 3D natpisa za cvećare, dekoracije, slavlja… Izrada 3D natpisa, 3D slova, 3D reklama…. Izrađujemo 3D slova, 3D natpise i ploče sa natpisima na latinici ili ćirilici! Porodična prezimena, imena, različite tekstove, 3D poruke, 3D nazivi firmi, napravljeni na ploči ili samostojeća slova verno imitirajući kamen. Izvrstan dekorativni detalj za poslovni prostor.

Čime se još bavimo

Naše Usluge

Treba Vam više informacija?

Vama na usluzi

Show Buttons
Hide Buttons